Speeddaten: doen!

couple-31489_640

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt? Jazeker. About Love organiseert al jaren speeddates voor singles met veel succes!

Wij als fervent singles-activiteiten-verzamelaars vinden dat speeddaten niet mag ontbreken in je zoektocht naar de liefde.

Waarom?
Hierom:

1. Vijftien tot twintig dates op één avond

In een druk leven is soms weinig ruimte voor de liefde. Werk, hobby’s, sport, huishouden, vrienden… Soms weet je niet waar je de tijd moet vinden om te daten. Het dateproces kan tijdrovend zijn; denk bijvoorbeeld aan het wekenlang op en neer mailen bij internetdaten.

Tijdens een speeddate van About Love in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht ontmoet je op één avond ongeveer vijftien tot twintig singles. Singles in jouw leeftijdscategorie die net als jij openstaan voor de liefde. Bestaat er een makkelijkere manier om in korte tijd zoveel gelijkgestemden te ontmoeten?

2. Lage prijs

Een avond vol ontmoetingen met andere singles op een sfeervolle locatie. Een spectaculaire ervaring die je niet snel zult vergeten.
En dat voor een ieniemieniebedrag. Omdat About Love zoveel mogelijk singles een geweldige date-ervaring wil bieden zonder de intentie te hebben er zelf rijk van te worden, kunnen speeddaters deelnemen vanaf slechts €17,50. Dus ook als je een keer krap bij kas zit kun je bij About Love een bruisende avond beleven.

3. Geen gedoe

Een goed bereikbare locatie, een heleboel vrijgezellen en geen gedoe met pijnlijke afwijzingen. Speeddaten is gewoon zitten en kletsen en schriftelijk aangeven of je verder met de ander in contact wilt komen. Waarna je binnen 24 uur de voornaam en het e-mailadres van je match(es) in je mailbox ontvangt. Daten was nog nooit zo eenvoudig!

4. Life is what happens to you while you’re busy on the internet

Online dating is laagdrempelig, maar heeft weinig te maken met het echte leven. Bij speeddaten is er geen scherm waarachter je jezelf kunt verbergen. Zijn er geen emoticons waarmee je je gemoedstoestand kunt overbrengen. Echt contact met de single tegenover je. Eng? Ja, soms wel, maar gaat liefde niet over contact maken met de ander? Jezelf kwetsbaar durven opstellen?

5. Geraniums Boost!

Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Veel singles die gaan speeddaten zullen nerveus zijn. Praten, lachen en flirten met vreemden ligt misschien niet binnen je comfortzone, maar juist daardoor zal het je een boost geven. Op Trustpilot geven (ex-)singles de speeddates van About Love een gemiddelde beoordeling van 8,5 met als onderbouwing: onvergetelijk, succesvol, ongedwongen en superleuk!

6. And it’s a…. MATCH!

Omdat je bij speeddaten in één keer vijftien tot twintig singles ontmoet, is de keuze reuze en daarmee vergroot je je kansen in liefdesland aanzienlijk. Heb je na het speeddaten geen match? Dan krijg je bij About Love een tweede speeddate gratis! Als je op de bank blijft zitten weet je zeker dat je de liefde van je leven niet ontmoet. (Of klinken we nu als je moeder?)

Speeddaten bij About Love in het kort:

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Speeddaters geven About Love gemiddeld een 8,5 op Trustpilot
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50