Date-activiteiten

Diverse singles activiteiten op Dating-activiteiten.nl

De agenda van www.dating-activiteiten.nl staat weer boordevol leuke activiteiten voor singles. In deze blog lichten we diverse geplande activiteiten uit in het midden/zuiden van Nederland voor singles van 20 jaar en ouder.

Speeddaten in Rotterdam voor singles van 25-38 jaar

Op donderdag 30 mei kun je komen speeddaten in Rotterdam. Deze speeddate wordt georganiseerd door About Love en is bedoeld voor singles van 25-38 jaar.
Het speeddaten vindt plaats bij Bar & Brasserie Water in Inntel Hotels, waar je tijdens het daten een fantastisch uitzicht over het water hebt. Je ontmoet ongeveer 15 singles, met wie je elk 4 minuten zult daten. Heb je zin om mee te daten? Schrijf je voor de speeddate in via de website van About Love, nu voor slechts €12,50!

Speeddaten met hogeropgeleide singles

Bij About Love kun je tevens terecht voor speeddaten met hogeropgeleiden. In zowel Rotterdam als Den Haag kun je speeddaten met hogeropgeleide singles van 25-38 jaar. Kijk hier voor de speeddates in Rotterdam en hier voor de speeddates in Den Haag.

Speeddaten bij About Love

Picknicken met singles tussen de 20 en 65 jaar

Met de mooie lentedagen van de afgelopen tijd kan een picknick voor singles natuurlijk niet achterwege blijven. Kom naar de Pret Park Picknick voor singles van 20-49 jaar of van 45-65 jaar in Nijmegen en ontmoet leuke singles van jouw leeftijd.

Swingen met singles in Nijmegen

Meer zin in iets actiefs? Ga dansen bij een van de Ozo swingfeesten in Nijmegen! Deze feesten worden georganiseerd voor singles van 35-59 jaar op 28 september, 26 oktober, 23 november en 14 december.

Singles middagen in Eindhoven

In Eindhoven vindt iedere 2e zondag van de maand van 15:00 tot ongeveer 17:30 uur een sociëteitsmiddag plaats voor singles van 45+.
De sfeervolle Auberge Eeckaerde te Eindhoven is exclusief voor leden en genodigden gereserveerd voor deze maandelijkse sociëteitsmiddag. Van 15.00 tot ongeveer 17.30 uur kun je gezellig borrelen en bijpraten, en vooraf zijn vaak lezingen en optredens.
Vanaf 17.30 uur kun je deelnemen aan een heerlijk eenvoudig warm buffet en gezellig natafelen met de andere singles.

Koken met singles van 45+ in Eindhoven

Ook kun je je in Eindhoven aansluiten bij de kookclub voor singles van 45+ welke iedere 3e zaterdagavond van de maand plaatsvindt.

Diverse singles activiteiten: geef je op!

Kortom: diverse activiteiten voor singles in Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Eindhoven. Ben je erbij?