Nieuw bij About Love: speeddaten in Eindhoven!

Speeddaten: op grappige wijze een groot aantal singles ontmoeten. Keigezellig! Misschien ook spannend, maar met een kans op het vinden van de liefde zeker de moeite waard. Naast Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht organiseert About Love nu ook speeddates in Eindhoven. Date je mee?

Let op: schrijf je in voor de speeddate op vrijdagavond 28 september met de kortingscode LOVE, dan kun je meedaten voor slechts €7,50!

15-20 dates van 4 minuten

In het leven van een twintig-/dertiger is soms weinig ruimte om te daten. Een sociaal leven, werk, sport, hobby’s, huishouden, reizen… Soms weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeker omdat het dateproces tijdrovend kan zijn; denk bijvoorbeeld aan het wekenlang op en neer mailen bij internetdaten.

Denk daarom eens aan speeddaten. Tijdens een speeddate van About Love in Eindhoven heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Na iedere date geef je op je datekaart aan of je verder met je date in contact wilt komen: ja of nee? Binnen een dag ontvang je je matches in je mailbox. Een eenvoudigere manier om te daten is er toch niet?

Geraniums Boost!

Nieuwe ervaringen brengen vaak verrijking. Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Alleen daarom al zou je eens een speeddate kunnen proberen.
Nu kan speeddaten natuurlijk spannend zijn. Praten, lachen en flirten met singles ligt misschien niet binnen je comfortzone. Maar zijn het niet juist de nieuwe, spannende ervaringen die een boost geven?

Op Trustpilot beoordelen (ex-)singles de speeddates van About Love met een gemiddelde van 8,5. Hierbij wordt als toelichting gegeven: ongedwongen, superleuk en onvergetelijk!

Inschrijven voor een speeddate in Eindhoven

Heb jij ook zin in een onvergetelijke ervaring? Schrijf je nu in voor een van de speeddates in Eindhoven! De speeddates vinden plaats bij The Pool, pal naast Centraal Station Eindhoven. About Love heeft een apart gedeelte van dit sfeervolle restaurant afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten. Schrijf je in voor een speeddate in Eindhoven!

Kortom, ervaar de spanning en sensatie tijdens een van de gezellige speeddates in Eindhoven van About Love en wie weet wat het je oplevert…

Houdoe!