Privacy- en cookieverklaring Dating-activiteiten.nl

Dating-activiteiten verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacy- en cookieverklaring.

Gegevens

Dating-activiteiten verwerkt je gegevens doordat je gebruik maakt van deze website en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Zo verwerken wij je:

  • Naam (wanneer je contact met ons opneemt)
  • E-mailadres (wanneer je contact met ons opneemt)
  • IBAN (om de betaling te kunnen afhandelen wanneer je adverteert op www.dating-activiteiten.nl)

Wij vragen nooit meer gegevens van je dan noodzakelijk is voor het adverteren op www.dating-activiteiten.nl.

Cookies

Dating-activiteiten plaatst enkel functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. De website gebruikt cookies met technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt.

Bewaartermijn

Dating-activiteiten.nl bewaart bovenstaande gegevens met het doel om informatie die je ons eerder gegeven hebt te kunnen terugvinden, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn bij eventuele vragen of bij het plaatsen van volgende evenementen op www.dating-activiteiten.nl.

Je gegevens worden bewaard tot je ons verzoekt deze uit ons bestand te verwijderen. Op dat moment worden je gegevens per direct verwijderd.

Derde partijen

Ook worden je gegevens door derde partijen, namelijk Strato, Google Drive en ABN Amro, verwerkt en/of bewaard. We zijn in het bezit van het privacybeleid en zo nodig een verwerkersovereenkomst met deze partijen.

Jouw invloed op je gegevens

Te allen tijde heb je het recht je persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Daarnaast kun je je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Dating-activiteiten. Verder heb je het recht op het overdragen van je gegevens, wat inhoudt dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Mail voor bovenstaande naar info@dating-activiteiten.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart om je privacy te beschermen. Binnen vier weken reageren we op jouw verzoek.
Ook wijzen we je erop dat je de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Dating-activiteiten vindt de bescherming van jouw gegevens belangrijk en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen. Mocht je het idee hebben dat jouw gegevens desondanks niet goed beveiligd zijn of zie je aanwijzingen van misbruik, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@dating-activiteiten.nl.

Dating-activiteiten kan wijzigingen aanbrengen in deze privacy- en cookieverklaring. Op www.dating-activiteiten.nl staat de meest recente versie gepubliceerd.

Contact Dating-activiteiten

Heb je vragen over je privacy? Neem contact met ons op via info@dating-activiteiten.nl.