Date-activiteiten

Single coaching in Utrecht

Workshop bindingsangst en verlatingsangst overwinnen

Kom het weekend van 29 en 30 juni naar Utrecht voor deze boeiende workshop!

Deze workshop van Single Coaching is voor iedereen tussen de 25 en 55 jaar die oplossingen zoekt voor bindingsangst en/of verlatingsangst. Voor iedereen die toe is aan een stabiele, veilige relatie in verbinding met de ander. Op een prettige en veelal luchtige manier wordt met dit onderwerp aan de slag gegaan.

Simon over zijn “relatierollercoaster” met Mieke:
“Eerst voelde ik me enorm aangetrokken tot Mieke. Ik dacht dat ik deze keer de ware gevonden had. Maar na een maand begon ze me meer en meer te irriteren. Ik merkte dat ik meer zin kreeg om met vrienden af te spreken dan met haar en ging weer om me heen kijken. Ik voelde me beklemd en benauwd, had het idee dat Mieke enorm op mijn lip zat. Ik zag wel dat Mieke zich afgewezen voelde en onzeker werd door mijn gedrag. Dan voelde ik me schuldig. Dit begon al na een paar dates en hield pas op toen de relatie na een aantal keer aantrekken en afstoten definitief was gestopt. Eerlijk gezegd overkomt me dit wel vaker…”

Leer hoe je echt verbinding maakt en je angst vermindert.

  • Ben jij toe aan een langdurige relatie?
  • Zoek je een partner die jou ook 100% wil, in plaats van onbereikbaar is of de boot afhoudt?
  • Heb je er genoeg van dat jouw partner zo traag of juist veel te snel is bij het aangaan van de relatie?
  • Of wil je je zekerder en op je gemak voelen in een (startende) relatie?

Schrijf je dan in voor deze workshop in Utrecht van Single Coaching!

Wat levert deze workshop jou op?

  • Helderheid over de werking van bindingsangst, verlatingsangst en onveilige hechting.
  • Inzicht in hoe jij je partner selecteert en wat daarin wel en niet werkt.
  • Inzicht in je eigen patronen die ervoor zorgen dat jij afstand houdt of te snel dichtbij wilt komen.
  • De aanpak om je belemmerende patronen om te zetten naar constructief gedag.
  • Een goede oplossing om met bindingsangst/verlatingsangst/onveilige hechting om te gaan en deze te verminderen.
  • Concrete oefeningen en een actieplan om effectiever relaties aan te gaan en te behouden.

De workshop van Singlecoaching.nl in beeld in het programma “De dolende dertiger” van de KRO/NCRV

Praktische informatie over de workshop

Datum:      vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018
Prijs:          € 385,-
Tijden:       09.30 – 17.00 uur
Locatie:    Praktijk Parabel, Hooghiemstraplein in Utrecht

Vragen:
Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.
Inhoudelijke vragen? Mail/bel Meinou: meinou.lambeck@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 26 042 038.