Date-activiteiten

Single vakantie Frankrijk 2018: de vijf sleutels naar een nieuwe relatie

Een landhuis in Frankrijk, een leuke groep singles, inspirerende workshops. Ga jij mee op deze single vakantie van 7 t/m 14 juli 2018 in Préau?

Single reis met workshops in Frankrijk

Je begint je dag met een ontbijt in de zon. Vervolgens verzamelt de groep zich op de grote zolderruimte, waar je je met andere singles en twee ervaren coaches buigt over alle ingrediënten om een leuke relatie te krijgen. Pittig en leerzaam, maar daarna kun je alles overdenken en bespreken tijdens een heerlijke lunch op het terras.

`s Middags heb je afgesproken met een paar groepsgenoten om een flinke wandeling te maken. Misschien doe je daarna nog een korte tweede workshop.

Het borreltje op het terras daarna is welverdiend. Je besluit nog even een poging te wagen om te leren boogschieten op het veld naast de locatie.

Een geheel verzorgd drie gangen menu volgt. Blijf je daarna doorpraten met die leuke groepsgenoot, doe je een spel, ga je kijken naar een voorstelling van een van de andere groepen? Je ziet het wel, het is immers vakantie.

Inspiratie voor een nieuwe relatie

Heb jij ook zin om samen met andere singles een ontspannen vakantie te combineren met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie? Dan is deze single vakantie wat voor jou! Een week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer grip willen krijgen hoe dat te bereiken.

Ervaren singlecoaches Hans en Meinou geven je deze week de vijf sleutels om een duurzame relatie te krijgen. Daarnaast kun je met een leuke groep singles allerlei activiteiten ondernemen of gewoon lekker relaxen.

Voor alle singles

Deze vakantie is bedoeld voor alle singles. Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij jezelf hierin wilt ontwikkelen en daarnaast zin hebt in een fijne vakantie, dan is deze week iets voor jou. De deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar (maar met iedere leeftijd mag je aansluiten).

Workshops

Tijdens deze single vakantie heb je vijf dagen ‘s morgens een 2,5 uur durende workshop en regelmatig eind van de middag nog een 2 uur durende singles-workshop. Dit alles in een kleine, vaste groep. De woensdag heb je een vrije dag en kun je de hele dag andere activiteiten ondernemen. In de dagelijkse workshops wordt er op ontspannen wijze ingegaan op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te vinden.

Andere activiteiten

Naast de 4,5 uur per dag workshop houd je dus nog bijna 20 uur per dag over om vakantie te houden. In deze vrije uren kun je, samen met de andere deelnemers of als je wilt alleen, allerlei activiteiten ondernemen. Wandelen, zwemmen, boogschieten, roeien, surfen zijn slechts enkele mogelijkheden.

Tijdens deze singlevakantie vinden er op de locatie ook andere workshops plaats. Je hebt de kans om gratis mee te doen met de ‘open workshops’ van de andere docenten die op de locatie aanwezig zijn.

Inhoud single workshops

In deze dagelijkse workshops wordt ingegaan op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te krijgen. Onderwerpen die aan bod komen:

Sleutel 1: Vind de juiste partner – Weet wat belangrijk is en welke partner bij je past 

 • Wat vind ik belangrijk in een relatie en in een partner?
 • Wie past er echt bij mij?
 • Ben ik nu echt te kritisch of juist niet?

Sleutel 2: Gedraag je als partner – Weet wat je patronen zijn en welk effectief gedrag je kunt inzetten

 • Welke patronen komen bij mij steeds terug?
 • Hoe voorkom ik het continu aantrekken en afstoten van elkaar?
 • Hoe ga ik het anders doen om een langdurige stabiele relatie te krijgen?

Sleutel 3: Verbind – Maak contact, verdiep contact en creëer aantrekkingskracht    

 • Hoe leg ik contact?
 • Hoe overleef ik mijn eerste date?
 • Hoe zorg ik voor meer verbinding en diepgang?
 • Hoe vergroot ik aantrekkingskracht?

Sleutel 4: Ken je beperkingen – Ken en overwin je angsten en belemmeringen

 • Hoe ga ik om met bindingsangst of verlatingsangst?
 • Hoe voorkom ik dat ik, of de ander, de relatie snel weer afbreekt?
 • Hoe zorg ik dat ik nooit meer op die foute man/vrouw val?
 • Hoe bereik ik veiligheid en vertrouwen in een relatie?

Sleutel 5: Vertrouw- Vergroot je (zelf)vertrouwen        

 • Wat kan ik doen om mijn zelfvertrouwen in dates en relaties te vergroten?
 • Hoe ga ik effectiever om met afwijzing?
 • Hoe kan ik meer mezelf zijn in een startende relatie?

Er wordt gekeken naar alles wat jij kunt doen om een passende relatie te krijgen en je kunt tips en ervaringen uitwisselen met de andere singles. Natuurlijk mag er ook veel gelachen worden. Alles mag en niets moet.