Date-activiteiten

Singles opgelet!

Op www.dating-activiteiten.nl vind je een overzicht van gezellige activiteiten voor singles. Van speeddaten tot boottochten: op deze website hebben we allerlei leuke singles-activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Speeddaten voor singles

Heb je zin in een dynamische avond vol ontmoetingen? Dan is speeddaten iets voor jou!
In een gezellig café of restaurant heb je minimaal vijftien dates van enkele minuten. Zie je een tweede date met een single (of meerdere singles) wel zitten, dan geef je dit aan op papier. Wanneer de ander net zo positief blijkt over jou, dan zijn jullie een match! Jullie ontvangen elkaars contactgegevens in je mailbox en kunnen met z’n tweetjes verder daten.
Kijk hier voor de speeddates die binnenkort op de agenda staan!

Single feesten

Zin in een feestje met andere singles? Kijk dan welke single feesten eraan komen. Of je nu zin hebt in een strandfeest of in een 90’s party voor singles; er is voor ieder wat wils. Op www.dating-activiteiten.nl vind je single feesten voor diverse leeftijdscategorieën. Kom bijvoorbeeld naar een van de single feesten voor 30-ers, 40-ers en 50-ers in Zandvoort die iedere maand op het programma staan. Ben jij van de partij?

De natuur in met andere singles

Wat is een leukere manier om met andere singles in contact te komen dan tijdens een gezellige activiteit in de natuur? Bijvoorbeeld tijdens een tochtje in een sloep: lekker relaxen, ongedwongen kletsen, een hapje en een drankje… Of misschien ga je graag een stuk fietsen of wandelen. Deze uitjes in de natuur voor singles kun je alvast in je agenda zetten.

Leuke activiteiten voor singles

Bekijk de diverse activiteiten op www.dating-activiteiten.nl en vind een singles evenement dat bij jou past!